Spalam spanacul . Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salat
Spalam spanacul .
Spanacul se fierbe in apa cu sare un sfert de ora, dupa care se scoate, se scurge bine si se taie suvite subtiri. Se pune in salatiera si se amesteca cu zeama de la jumatate de lamiie, putina sare si smintina. Se omogenizeaza amestecul, se garniseste salata cu ron-
dele de ou fiert tare si se lasa la rece. Salata se serveste in aceeasi zi.
Poate fi servita ca aperitive
Alte retete
Urzici
Zacusca de vinete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii