Sparanghelul se rade cu toarele sunt prea lungi, se cutitul de partea tare, spre mai taie din ele. radacina (cotor). Se fierbe sparanghelul in apa cu
Sparanghelul se rade cu toarele sunt prea lungi, se
cutitul de partea tare, spre mai taie din ele.
radacina (cotor). Se fierbe sparanghelul in apa cu sare pana este gata.
Dupa ce s-a racit, se scurge de apa si se asaza pe platou.
Din ulei, zeama de lamaie, mustar, piper si sare se prepara sosul care se toarna peste varfurile sparanghelului (fiindca numai varfurile sunt bune de consumat).
Alte salate recomandate:
Salata telina
Salata cartofi
Salata icre
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii