Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cind sint gata si se scurg bine. Se pun intr-un castron adinc si se acopera cu sos alb. Sosul se pregateste
Taiteii se fierb in apa cu sare, se spala cind sint gata si se scurg bine.
Se pun intr-un castron adinc si se acopera cu sos alb. Sosul se pregateste pe foc mic din : o lingura de unt, doua linguri de faina, o cana de lapte dulce si zeama de lamiie si sare.
Cind sosul arata ca o smintina groasa, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se lasa sa se raceasca, dupa care se poate folosi. Pestele se taie felii subtiri, se pune peste salata, se amesteca usor pina se omogenizeaza totul, dupa care se garniseste salata cu felii de masline si se pune la rece pentru o ora.
Alte retete culinare
Ciuperci la cuptor
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii