Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa. Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, ot
Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa.
Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, otet si mustar si un galbenus.
Se toarna telina peste sosul de maioneza.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Dovlecei umpluti cu carne
Salata de vinete si dovlecei
Dovlecei gratinati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii