Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa. Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, ot
Se curata telina si se taie ca fideaua. Se opareste cu apa clocotita cu sare. Se scurge bine de apa.
Se face un sos de maioneza, pregatit cu ulei, otet si mustar si un galbenus.
Se toarna telina peste sosul de maioneza.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Dovlecei umpluti cu carne
Salata de vinete si dovlecei
Dovlecei gratinati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii