Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron. Se face o maioneza groasa din: doua galbenus
Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se curata de pielita se taie marunt si se pune intr-un castron.
Se face o maioneza groasa din: doua galbenusuri crude, o cana de ulei, zeama de lamaie, doua linguri de smantana si o lingurita de mustar.
Se da telina pe razatoare, se amesteca cu carnea si gogosarul taiat felii subtiri, se sareaza putin si se acopera cu maioneza.
Maioneza se poate subtia cu smantana.
Salata se poate servi si de pe o zi pe alta.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii