1. Cureti telina si morcovul si le dai pe razatoarea mare. 2. Cureti castravetele, gusti capetele sa nu fie amare si tai castravetele felioare subtiri
1. Cureti telina si morcovul si le dai pe razatoarea mare.
2. Cureti castravetele, gusti capetele sa nu fie amare si tai castravetele felioare subtiri.
3. Rosiile le speli, le cureti si le tai felii rotunde.
4. Cureti merele si le tai si pe acestea felii subtiri.
5. Visinele le cureti de samburi.
6. Desfaci salata foaie cu foare si o speli in mai multe ape.
7. Lasi cateva foi de salata pentru garnitura, iar restul le tai fasii.
8. Pui toate produsele in salatiera, le stropesti cu zeama de lamaie, le presari cu sare si zahar dupa gust si amesteci totul cu smantana.
Garnisesti salata cu foi de salata verde de jur imprejur si boabe de visine, dupa care e numai buna de servit.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica
Comentarii