Telina se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, se opareste bine in apa fierbinte, dar fara sa clocoteasca. Se lasa pe un servet sa se scurg
Telina se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, se opareste bine in apa fierbinte, dar fara sa clocoteasca. Se lasa pe un servet sa se scurga. Se prepara sosul astfel: se pune mustarul intr-un castronel si se freaca cu uleiul adaugat treptat, cu patrunjel verde tocat, cu sare, piper si otet dupa gust si apoi se amesteca cu telina.
Se aranjeaza in salatiera si se garniseste cu masline.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Conopida la cuptor
Zacusca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii