In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si
In timp ce orezul este pus la fiert, se pot pregati celelalte ingredinete: tonul din conserva se desface masunt. Ceapa se taie "pestisori"; ardeii si gogosarul se taie rondele, dupa care, acele rondele se taie in jumatete (pt ca sa aiba un aspect mai fin); castravetele nu se curata de coaja, ci este taiat rondele, acestea fiind cat mai subtiri.
Odata ce orezul a fiert, se ia de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga peste acesta ceapa, castravetele, ardeii si gogosarul taiati, maslinele, iar la sfarsit se adauga si tonul. se pune ulei din conserva, insa dupa gust.
Se serveste rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii