1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti. 2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron. 3. Se adau
1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti.
2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron.
3. Se adauga ceapa, patrunjelul sau mararul taiate marunt si rosiile taiate in bucati potrivite.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
5. Se amesteca ingredientele din salata.
6. Se pune peste salata feliile de vinete prajite, iar apoi se presara cu muguri de pin.
Se stropeste cu ulei de masline.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii