1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti. 2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron. 3. Se adau
1. Se spala vinetele, sa taie rondele, si apoi se prajesc bine pe ambele parti.
2. Se taie varza marunt, si apoi se aseaza intr-un castron.
3. Se adauga ceapa, patrunjelul sau mararul taiate marunt si rosiile taiate in bucati potrivite.
4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
5. Se amesteca ingredientele din salata.
6. Se pune peste salata feliile de vinete prajite, iar apoi se presara cu muguri de pin.
Se stropeste cu ulei de masline.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii