Varza se toaca foarte fin, se spala si se scurg boabele de porumb, branza se taie cubulete, puiul fiert la fel (sau muschi file), se adauga ulei si ot
Varza se toaca foarte fin, se spala si se scurg boabele de porumb, branza se taie cubulete, puiul fiert la fel (sau muschi file), se adauga ulei si otet si se condimenteaza cu sare si piper.
Se amesteca toate ingredientele si se gusta de sare si piper.
Se orneaza cu frunze de patrunjel. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii