Varza se taie in felii subtiri ca scobitorile, se pudreaza cu sare, se stropeste cu otet si se pune in cuptorul fierbinte, dar cu focul mic, ca sa se
Varza se taie in felii subtiri ca scobitorile, se pudreaza cu sare, se stropeste cu otet si se pune in cuptorul fierbinte, dar cu focul mic, ca sa se inmoaie putin, apoi se scoate, se scurge de zeama, se asaza in salatiera, amestecata cu ceapa tocata marunt, cu ulei, otet si sare.
Se poate amesteca salata de varza rosie cu o lingura de maioneza.
Alte retete de salate:
Salata de conopida
Salata de telina si morcov
Salata de sfecla rosie cu hrean
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii