Salata de vinete cu gogosari

Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h.

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg vinete
  • 3 kg gogosari
  • 250 ml otet
  • 250 ml ulei
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare

Vinetele si gogosarii se coc, apoi se taie cuburi si fisii, se pun intr-un vas mai mare si se amesteca cu otet, zahar si ulei si se dau la rece 24 h. Se fierb cam 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc