Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga. In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c
Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga.
In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat. Maioneza se subtiaza cu smintina. Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron,
se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine. Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.
Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii