Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga. In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat c
Se coc vinetele, se curata imediat si se lasa sa se scurga.
In acest timp se pregateste maioneza din galbenusul crud amestecat cu mustarul si frecat cu uleiul adaugat treptat. Maioneza se subtiaza cu smintina. Vinetele se toaca cu un cutit de lemn, se pun intr-un castron,
se sareaza, se acopera cu maioneza si se amesteca bine. Salata se serveste in aceeasi zi, sau se pastreaza la loc racoros, dar nu rece, pentru a doua zi.
Inainte de a fi servita, salata se orneaza cu felii de rosii sau de gogosar crud.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii