Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si se amesteca cu vinetele s
Se coc vinetele, se curata, se lasa sa se scurga, se toaca bine. Se face o maioneza dintr-un galbenus, se acreste cu otet si se amesteca cu vinetele si ceapa tocata. Se sareaza si se pipereaza dupa gust Se orneaza cu felii de rosii si masline.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii