Se coc vinetele, se curata cit sint fierbinti si se lasa pe o planseta de lemn sa se scurga bine. Se toaca cu tocatorul de lemn, se pune intr-un castr
Se coc vinetele, se curata cit sint fierbinti si se lasa pe o planseta de lemn sa se scurga bine. Se toaca cu tocatorul de lemn, se pune intr-un castron si se amesteca cu lingura de lemn sau mixerul, adaugind uleiul putin cite putin, pina cind se albestesi devine spumoasa. Se adauga ceapa tocata marunt (dupa plac), piper si sare. Se asaza in salatiera sau pe o farfurie si se garniseste cu felii de rosii si rotogoale de ardei gras verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO friptura delicioasa, aromata, coapta la Crock Pot servita cu orez brun fiert si salata de sfecla.
Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii