1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori
1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.
2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.
3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.
4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.
5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii