1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime. 2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe ori
1. Fierbi ouale tari, apoi le racesti, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe lungime.
2. In timp ce ouale fierb, tai rosiile in jumatate, pe orizontala si le scoti semintele si miezul.
3. In fiecare cosulet obtinut asezi cate o jumatate de ou si deasupra cate o sardina.
4. Amesteci maioneza cu zeama de lamaie.
5. Stropesti cosuletele cu acest amestec si presari patrunjel tocat, sare si piper dupa gust.
Le servesti la masa pe un platou decorat cu frunze de salata verde
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii