Salata deliciu

Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 oua
  • 500 g castraveciori
  • ulei
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare

Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon, pe foc potrivit.

Lasati ciupercile sa clocoteasca 20 de minute, apoi scoateti-le pe o strecuratoare si lasati-le sa se scurga

de apa.

Cand sunt reci, taiati-le in cuburi mici.

Spalati, puneti la fiert cartofii in coaja si separat, morcovii.

Cand sunt reci, taiati aceste legume in cuburi mici. Curatati castraveciorii de coaja si de seminte, taiati-i in felii subtiri si adaugati-i la salata.

Din galbenusuri si ulei pregatiti maioneza pe care o aromati si o condimentati cu lamaie.

Combinati apoi ciupercile cu cartofii, morcovii si maioneza si puneti salata pe platou.

Decorati-o cu felii de castraveciori.
Pofta buna!

Alte salate recomandate:

Salata orientala

Salata vinete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori