Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon,
Alegeti ciuperci tinere, albe, frumoase, spalati-le sub jet de apa rece si puneti-le la fiert in apa putina si usor sarata, intr-o cratita de teflon, pe foc potrivit.
Lasati ciupercile sa clocoteasca 20 de minute, apoi scoateti-le pe o strecuratoare si lasati-le sa se scurga
de apa.
Cand sunt reci, taiati-le in cuburi mici.
Spalati, puneti la fiert cartofii in coaja si separat, morcovii.
Cand sunt reci, taiati aceste legume in cuburi mici. Curatati castraveciorii de coaja si de seminte, taiati-i in felii subtiri si adaugati-i la salata.
Din galbenusuri si ulei pregatiti maioneza pe care o aromati si o condimentati cu lamaie.
Combinati apoi ciupercile cu cartofii, morcovii si maioneza si puneti salata pe platou.
Decorati-o cu felii de castraveciori.
Pofta buna!
Alte salate recomandate:
Salata orientala
Salata vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDin categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii