Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc pot
Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc potrivit timp de 10 min.
Trecem dupa ce o scurgem printr-un jet de apa rece. Scurgem din nou.
Dupa ce curatam ciupercile le taiem lamele subtiri. Stropim imediat cu zeama de lamaie.
Prajim vinegreta pe fundul unei slaatiere.
Amestecam cu mustar otetul balsamic.
Incorporam fasolea verde si ciupercile. Amestecam bine.
Repartizam continutul salatierei in patru farfurii individuale. Adaugam feliile de piept afumat si rata, amsoa si semintele de pin.
Presaram arpagic maruntit si decoram cu patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii