Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc pot
Curatam fasolea. Indepartam capetele si eventualele fire. Intr-o oala punem 2 l de apa si lasam sa clocoteasca. Punem fasolea in apa si dam la foc potrivit timp de 10 min.
Trecem dupa ce o scurgem printr-un jet de apa rece. Scurgem din nou.
Dupa ce curatam ciupercile le taiem lamele subtiri. Stropim imediat cu zeama de lamaie.
Prajim vinegreta pe fundul unei slaatiere.
Amestecam cu mustar otetul balsamic.
Incorporam fasolea verde si ciupercile. Amestecam bine.
Repartizam continutul salatierei in patru farfurii individuale. Adaugam feliile de piept afumat si rata, amsoa si semintele de pin.
Presaram arpagic maruntit si decoram cu patrunjel.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii