Salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)• introduceti

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata Iraniana de iaurt, cu castraveti si sfecla

Ingrediente

  • iaurt gras (oaie + bivolita) - 200 g
  • castraveti - 2 buc
  • sfecla la borcan - 150 g
  • crema de branza cu verdeturi - 100 g
  • menta proaspata - 89 frunze
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

• taiati castravetii in 4, iar cu ajutorul unei lingurite scoateti-le miezul (caci acesta retine foarte multa apa)
• introduceti bucatile de castravete in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender
• mixati foarte putin (3-4 sec) – scoateti castravetii si stoarceti-i bine de tot
• folosind manusi de cauciuc, stoarceti si sfecla la borcan
• adaugati toate ingredientele in mini-tocatorul de la blender Breville Hand Blender si mixati pana obtineti o pasta omogena, de culoare roz
• aceasta salata acompaniaza perfect preparatele la gratar – fie ca mananci frigarui, kebab, pastrama sau orice alta minunatie pregatita pe gratar, salata iraniana de iaurt este racoritoare si echilibreaza perfect gustul intens aromat al carnurilor.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci