Pregatim dupa gust, un amestec de apa, otet, ulei, zahar si sare. In acest amestec vom fierbe varza taiata foarte subtire (intai cea alba apoi cea ro
Pregatim dupa gust, un amestec de apa, otet, ulei, zahar si sare. In acest amestec vom fierbe varza taiata foarte subtire (intai cea alba apoi cea rosie) si ardeii taiati rondele subtiri.
Varza alba se pune in mijlocul vasului, jur imprejur varza rosie, se presara semintele de chimion, ardeii se pun cel mai spre marginea vasului si decoram cu rosii.
In final aduagam putina sare si piper.
Pofta buna!
Alte retete culinare de salate gasiti aici:
Salata de vara cu mozzarella,
Salata de vara dulce acrisoara,
Salata de varza acra cu macaroane
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii