Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierb ouale, dupa care se curata de coaja si se taie marunt. Ceapa
Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Separat se fierb ouale, dupa care se curata de coaja si se taie marunt.
Ceapa se taie solzisori si se adauga in castron. Se pun si maslinele si cartofii fierti, se adauga sarea, uleiul si otetul si se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Se serveste ca atare.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzClatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!
Kaiserschmarrn
Comentarii