Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi, dupa ce s-au racit, se curata si se taie in felii subtiri. La fel se taie si ceapa. Ardeii grasi se taie subt
Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi, dupa ce
s-au racit, se curata si se taie in felii subtiri. La fel se taie si ceapa.
Ardeii grasi se taie subtiri ca fideaua, rosiile se taie in rondele, la fel si castravetii curatati de coaja, apoi se pun impreuna cu cartofii si ceapa intr-un castron.
Se amesteca toate si se adauga ulei, sare, piper si otet dupa gust.
Se asaza salata pe platou, se presara cu patrunjel verde taiat marunt, iar deasupra se orneaza cu ridichi de luna taiate in rondele subtiri, cu oua fierte tari taiate in sferturi sau in felii si cu masline.
Pofta buna!
Va recomandam si alte salate:
Salata pui
Salata icre
Salata conopida
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii