Se fierbe orezul in apa clocotita timp de 15-20 min sau conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugind in apa de fiert batonul de scortisoara. Se
Se fierbe orezul in apa clocotita timp de 15-20 min sau conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugind in apa de fiert batonul de scortisoara. Se amesteca intr-un borcan cu capac ardeiul iute sucul si coaja celor doua lamii,zaharul si uleiul. Se agita bine.Se scurge orezul, se scoateti batonul de scortisoara si se adauga jumatate din sosul pregatit peste orezul fierbinte. Se adauga castravetele, piersicile, nucile, ceapa si restul de sos. Se amesteca totul si se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii