1. Tai telemeaua de vaca cubuleti, cureti ceapa si ridichile si le tai rondele, iar sunca o tai fasii. 2. Speli rosiile si le tai felii, iar mararul i
1. Tai telemeaua de vaca cubuleti, cureti ceapa si ridichile si le tai rondele, iar sunca o tai fasii.
2. Speli rosiile si le tai felii, iar mararul il toci marunt.
3. Pui intr-un bol mai intai telemeaua de vaca, apoi adaugi ceapa, maslinile, ridichile si sunca, iar la final, adaugi si rosiile si o parte din mararul tocat.
4. Amesteci usor, sa nu zdrobesti ingredientele si, cand e gata, pui salata in boluri mai mici si presari marar deasupra.
5. Decorezi cu rondele de ridichi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii