In prima faza taiem painea in cuburi si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline pentru a obtine crutoanele. Taiati ceapa rondele si caliti-o
In prima faza taiem painea in cuburi si le punem intr-o tigaie cu putin ulei de masline pentru a obtine crutoanele.
Taiati ceapa rondele si caliti-o intr-o tigaie.
Taiati rosia si usturoiul in bucati mai mici.
Amestecati toate ingrediente asezonati cu ulei de masline, otet balsamic, sare si piper.
Retete deliciose gasiti pe culinar.ro
Salate
Salata boeuf
salata telina
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii