Frunzele exterioare ale salatei care s-au ingalbenit se indeparteaza si se spala sub apa multa. Trebuie avut grija sa nu se rupa frunzele. Sosul se f
Frunzele exterioare ale salatei care s-au ingalbenit se indeparteaza si se spala sub apa multa. Trebuie avut grija sa nu se rupa frunzele. Sosul se face amestecand zaharul, otetul sis area, apoi adaugam 0,5 litri apa si amestecam. Capatanile de salata se taie in doua, se pun intr-un castron si se toarna peste ele sosul obtinut. Se consuma imediat.
Alte retete salate
Salata bulgareasca
Salata cu sfecla rosie salata
Salata cu peste
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii