Amestecam intr-un recipient care se inchide etans o linguri de suc de lamaie cu un strop de sare. Adaugam 4 linguri de ulei de masline, o legatura mic
Amestecam intr-un recipient care se inchide etans o linguri de suc de lamaie cu un strop de sare.
Adaugam 4 linguri de ulei de masline, o legatura mica de arpagic tocat fin, se pune capacul si se agita bine.
Inainte de a servi, se rastoarna peste 200g amestec de frunze de salata si 2 felii coapte de avocado.
Alte retete de salate
Salata conopida
Salata de rosii
Salata de castraveti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii