1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati. 2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min. 3. Se trec prin jet de apa rec
1. Se curata fasolea verde si pastaile se rup in bucati.
2. Se oparesc intr-o cantitate mare de apa cu sare cca 10 min.
3. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
4. Se taie cuburi mozzarella.
5. Se lasa sa se scurga rosiile si se taie fasii, la fel ca sunca.
6. Se incinge cuptorul la 200 °C.
7. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de aluat si se aseaza intr-o forma unsa, ridicand marginea de jur imprejur.
8. Se repartizeaza pe blat fasole verde, rosii, sunca si mozzarella.
9. Se bat restul de oua cu smantana, piper si sare; se toarna acest amestec peste legume si se coace tarta la cuptor timp de cca 25 min.
10. Se scoate apoi tarta din cuptor.
Se orneaza cu parmezan ras, patrunjel tocat si coaja de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii