1. Se incinge cuptorul. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se lasa sa sfaraie pentru 2 minute. 2. Se adauga rosiile si
1. Se incinge cuptorul. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se lasa sa sfaraie pentru 2 minute.
2. Se adauga rosiile si scortisoara si se lasa pe foc pentru 15 minute.
3. Se adauga busuiocul.
4. Se taie vinetele, in felii de aprox. jumate de centimetru.
5. Se ung pe ambele parti cu ulei iar apoi se frig, pana cand se inmoaie.
6. Se scoate batonul de scortisoara si se pun cateva linguri din sos pe fundul unui vas termorezistent.
7. Se acopera cu un strat de vinete si mozzarella, si se repeta adaugara straturilor terminand cu un stra de sos.
8. Se presara parmezan si se da la cuptor 30-40 minute, pana cand capata o culoare rumena.
Pofta buna!
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii