1. Se incinge cuptorul. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se lasa sa sfaraie pentru 2 minute. 2. Se adauga rosiile si
1. Se incinge cuptorul. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie, se adauga usturoiul si se lasa sa sfaraie pentru 2 minute.
2. Se adauga rosiile si scortisoara si se lasa pe foc pentru 15 minute.
3. Se adauga busuiocul.
4. Se taie vinetele, in felii de aprox. jumate de centimetru.
5. Se ung pe ambele parti cu ulei iar apoi se frig, pana cand se inmoaie.
6. Se scoate batonul de scortisoara si se pun cateva linguri din sos pe fundul unui vas termorezistent.
7. Se acopera cu un strat de vinete si mozzarella, si se repeta adaugara straturilor terminand cu un stra de sos.
8. Se presara parmezan si se da la cuptor 30-40 minute, pana cand capata o culoare rumena.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii