Salata cu pui si ridichi

Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute. Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, tur

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mici tocate marunt
  • 1/2 lg de coriandru macinat
  • 1/2 lg de chimen macinat
  • 1/4 lg de turmenic
  • 1 lg sos peste
  • 3 lg unt de arahide
  • 4 pulpe de pui taiate bucati
  • Salata de menta si ridichi:
  • 1/4 castravete
  • sucul de la 1 lamaie verde
  • 1 lg zahar brun
  • 1 ardei iute tocat marunt
  • 1 lg sos de peste
  • 100g de ridichi
  • frunzele de la 1 legautra mica de menta

Mod de preparare

Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute.

Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, turmenic, sos de peste si unt de arahide, apoi se adauga 2 linguri de apa clocotita ca sa se obtina un sos.

Se amesteca cu puiul si se lasa deoparte 15 minute.

Pt salata:

Taiem castravetele in jumate pe lungime, scoatem samburii apoi ii taiem in felii subtiri.

Asezam intr-un bol restul de salote, suc de lamaie, zahar, ardei iute si sos de peste. Amestecam pana se dizolva zaharul apoi adaugam ridichile, castravetele si menta.

Se infig 3-4 bucatele de pui pe frigarui. Se prajesc 6 minute pe fiecare parte.
Servim cu salata si lipii

Alte retete culinare

Spanac

Urzici

Ciorba de loboda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci