Salata Delicia

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din cantitate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pasare (200-300 gr.)
  • 6-7 buc. cartofi mijlocii
  • 2 buc. mere mari
  • 1 buc. telina potrivita
  • 3 linguri cu virf de maioneza
  • o lingura de mustar
  • 3 linguri de coniac
  • 3 oua fierte tari
  • un pahar de aspic
  • sare

Mod de preparare

Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta. Jumatate din cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele, carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust. Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. Deasupra presarati restul de carne. De jur-imprejur, decorati salata cu rondele de ou fiert si acoperiti-le cu un strat subtire de aspic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc