Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min Spalam cu grija frunzele de fetica. S
Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min
Spalam cu grija frunzele de fetica. Spalam si spanacuk. Le lasam sa se scurga
Punem salata in 4 farfurii. Taiem smochinele in 4 si le asezam pe frunze de fetica si pe ciuperci.
Taiem in bucati mici foie gras. Punem pe farfurii uniform foie gras, piept de rata, pipote, jambon, seminte de pin si hasmatuchi.
Adaugam sosul vinegreta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii