Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min Spalam cu grija frunzele de fetica. S
Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min
Spalam cu grija frunzele de fetica. Spalam si spanacuk. Le lasam sa se scurga
Punem salata in 4 farfurii. Taiem smochinele in 4 si le asezam pe frunze de fetica si pe ciuperci.
Taiem in bucati mici foie gras. Punem pe farfurii uniform foie gras, piept de rata, pipote, jambon, seminte de pin si hasmatuchi.
Adaugam sosul vinegreta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii