Taiem in doua ardeii grasi, se curata de cotoare, seminte si pielitele albe, iar pulpa se taie bucati. Se incing intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se
Taiem in doua ardeii grasi, se curata de cotoare, seminte si pielitele albe, iar pulpa se taie bucati. Se incing intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc bucatile de ardei gras cca 5 min. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca.
Asezam fasolea intr-o cantitate mare de apa si se fierbe 5 min.
Se scurge, se trece prin jet de apa rece si se lasa din nou sa se scurga.
Se curata salata verde, se spala, se sterge cu prosoape de hartie si se rupe bucati. Se spala castravetele,
se taie in doua pe lung si se taie apoi felii. Intr-un bol mare de salata, se amesteca bucatile de ardei gras
cu fasole verde, frunze de salata, felii de castravete si masline.
Se prepara dressingul: se amesteca otetul cu sare, piper
si mustar. In cele din urma, se inglobeaza 5 linguri de ulei de masline, batand cu telul.
Dressingul se toarna peste salata si se amesteca toate. Se decojesc ouale si se taie in jumatati sau sferturi.
Se asaza decorativ pe salata.
Alte retete de salate
Salata boeuf
Salata pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii