Taiem in doua ardeii grasi, se curata de cotoare, seminte si pielitele albe, iar pulpa se taie bucati. Se incing intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se
Taiem in doua ardeii grasi, se curata de cotoare, seminte si pielitele albe, iar pulpa se taie bucati. Se incing intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se prajesc bucatile de ardei gras cca 5 min. Se scot din tigaie si se lasa sa se raceasca.
Asezam fasolea intr-o cantitate mare de apa si se fierbe 5 min.
Se scurge, se trece prin jet de apa rece si se lasa din nou sa se scurga.
Se curata salata verde, se spala, se sterge cu prosoape de hartie si se rupe bucati. Se spala castravetele,
se taie in doua pe lung si se taie apoi felii. Intr-un bol mare de salata, se amesteca bucatile de ardei gras
cu fasole verde, frunze de salata, felii de castravete si masline.
Se prepara dressingul: se amesteca otetul cu sare, piper
si mustar. In cele din urma, se inglobeaza 5 linguri de ulei de masline, batand cu telul.
Dressingul se toarna peste salata si se amesteca toate. Se decojesc ouale si se taie in jumatati sau sferturi.
Se asaza decorativ pe salata.
Alte retete de salate
Salata boeuf
Salata pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii