Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala bine cu peria si se pun la fiert aco
Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala bine cu peria si se pun la fiert acoperiti in apa sarata fierbinte. Cind sint gata, se scot, se curata fierbinti inca si se taie in forma de cuburi mici, care se stropesc imediat cu putin ulei pentru a capata un gust mai placut. Castravetii murati se taie bucatele sau felii. Ouale se fierb tare si se taie marunt sau felii. Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa sarata care a dat in clocot. Cind este gata, se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca. Salata de laptuci se desface foaie cu foaie si se spala in cit mai multe ape. Maslinele se taie in doua si se scot simburii. Mustarul se subtiaza cu ulei si otet sau zeama de lamiie, adaugindu-se apoi sare si piper. Intr-un castron se amesteca bucatelele de carne cu cartofii, conopida, ouale, castravetii murati si maslinele, se toarna sosul de mustar, se gusta pentru a se adauga, daca mai este cazul, sare, piper sau zeama de lamiie. Se aranjeaza intr-o salatiera tapetata cu frunze de salata de laptuci. Se garniseste cu felii de oua, masline si salata de laptuci si se serveste dupa 1-2 ore sau chiar a doua zi.
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniSe spala fructele, se curata de codite si se pun intr-un vas mare de sticla acoperite cu zahar. O lingura de zahar se freaca...
Vin de visineEste o prajitura cu gust intens de ciocolata si in care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon.
Negresa cu branza si cireseO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu