Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu dev
Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu devina sfaramicioasa. Cand lintea este fiarta, se lasa un pic si se pune in frigider la racit. Se tai crenvustii rondele si ceapa felii fine si se pun deoparte. Se amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, arpagicul taiat marunt, usturoiul zdrobit, sucul de lamaie si piperul macinat. Se adauga la sosul obtinut lintea, crenvustii si ceapa si se lasa 1 ora sa se imbine aromele.
La servire se orneaza cu salata verde, rondele de oua si fasii de ceapa.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata de urzici
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii