Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu dev
Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu devina sfaramicioasa. Cand lintea este fiarta, se lasa un pic si se pune in frigider la racit. Se tai crenvustii rondele si ceapa felii fine si se pun deoparte. Se amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, arpagicul taiat marunt, usturoiul zdrobit, sucul de lamaie si piperul macinat. Se adauga la sosul obtinut lintea, crenvustii si ceapa si se lasa 1 ora sa se imbine aromele.
La servire se orneaza cu salata verde, rondele de oua si fasii de ceapa.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata de urzici

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii