Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu dev
Se pune lintea la inmuiat cateva ore, dupa care se pune la fiert in apa cu sare si cu foaie de dafin. Aveti grija sa nu se fiarba prea tare, sa nu devina sfaramicioasa. Cand lintea este fiarta, se lasa un pic si se pune in frigider la racit. Se tai crenvustii rondele si ceapa felii fine si se pun deoparte. Se amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, arpagicul taiat marunt, usturoiul zdrobit, sucul de lamaie si piperul macinat. Se adauga la sosul obtinut lintea, crenvustii si ceapa si se lasa 1 ora sa se imbine aromele.
La servire se orneaza cu salata verde, rondele de oua si fasii de ceapa.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata de urzici
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii