Se filtreaza conserva de linte, se taie crenvustii si ceapa verde rondele. Se amesteca maioneza cu smantana, se pune dupa gust zeama de lamaie, mustar
Se filtreaza conserva de linte, se taie crenvustii si ceapa verde rondele. Se amesteca maioneza cu smantana, se pune dupa gust zeama de lamaie, mustar, se condimenteaza cu patrunjel tocat fin, se adauga lintea, crenvustii si ceapa, se amesteca bine si se pune intr-un bol.
Se orneaza cu felii de oua, pana la servire se tine in frigider.
Alte retete salate recomandate
Salata de spanac
Salata piept pui
Salata ciuperci

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii