Salata de ou cu smantana este un delicios aperitiv pe care il puteti pregati foarte rapid atunci cand aveti musafiri.
Salata de ou cu smantana este un delicios aperitiv pe care il puteti pregati foarte rapid atunci cand aveti musafiri. Faceti intai o omleta din cele doua oua, dupa care taiati omleta fasiute.
Din smantana, mustar, ulei, otet, patrunjel tocat, sare si piper pregatiti un sos si apoi rupeti bucatele frunzele de salata spalate
Se aseaza pe farfurie salata de ou, se toarna sosul peste salata, omleta se pune de jur imprejurul salatei, se presara cascaval ras deasupra si se aseaza cateva felii de ridichi si salam de decor.
Salata cu ou si sos de smantana se serveste ca si aperitiv ori la micul dejun.
Sursa acestei retete este blogul Bucatarie usoara.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaVazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...
Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata albaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii