Se fierb ouale rascoapte si se taie felii. Se taie rosiile felii, apoi se toaca marunt verdeturile si ceapa verde cu tot cu codite. Se aranjeaza pe o
Se fierb ouale rascoapte si se taie felii. Se taie rosiile felii, apoi se toaca marunt verdeturile si ceapa verde cu tot cu codite. Se aranjeaza pe o salatiera mai mare, feliile de rosii, peste ele verdeturile, deasupra se aranjeaza feliile de oua in figuri si se toarna sosul de mustar amestecat cu ulei, sare si otet, bine frecat.
Se toarna sosul in momentul in care se serveste salata, altfel verdeturile se inmoaie si nu mai au aspect si gust placut.
Alte retete:
Zacusca
Ciuperci umplute
Conopida la cuptor cu bacon
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii