Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, sa se poata decoji mai usor, se curata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in sferturi. Salata de laptuci s
Ouale se fierb tari, se pun in apa rece, sa se poata decoji mai usor, se curata, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in sferturi. Salata de laptuci se desface foaie cu foaie si se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature orice urma de murdarie. Ceapa se curata, se spala si se taie bucati de 1-2 cm. Ridichile de luna se curata de frunze si codite, se spala bine si se pun sa se scurga pe un servet curat. Separat, intr-o farfurie se prepara un sos picant : se amesteca mustarul cu uleiul, sarea si piperul, subtiindu-se totul cu zeama de lamiie sau otet. Se ia apoi o salatiera, se aranjeaza de jur imprejur si la fundul ei foi de salata de laptuci, peste care se pun sferturile de oua, ceapa si ridichile. Deasupra se toarna sosul picant de mustar.
Se serveste imediat la masa pentru a nu se vesteji salata si ridichile

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii