Salata "Jubileu"

Se fierb in vase separate fileul de pui, ouale si cartofii, dupa care se aranjeaza straturi intr-un vas de sticla din care va fi servit:sunca taiata f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g sunca de porc
  • 100 g fileu de pui
  • 100 g ciuperci conservate (taiate)
  • castraveti murati
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 1-2 linguri maioneza
  • 50 g de cascaval ras
  • fructe exotice de culoare rosie pentru ornare
  • marar

Mod de preparare

Se fierb in vase separate fileul de pui, ouale si cartofii, dupa care se aranjeaza straturi intr-un vas de sticla din care va fi servit:sunca taiata felii subtiri, cartoful ras, ciupercile maruntite, castravetele murat dat prin rozatoare, oul taiat felii, 1-2 linguri de maioneza,intinsa pe toata suprafata, fileul de pui taiat felii, cascavalul ras marunt, fructe exotice de culoare rosie pentru contrast si o crenguta de marar.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc