Salata mediteraneana

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otet

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 250 gr. fasole verde
  • 2 buc. rosii
  • 1/2 buc. castravete
  • marar verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri otet
  • o lingura zeama de lamiie
  • 3 linguri ulei de masline
  • o cutie fileuri de ansoa
  • capere
  • 12 buc. masline negre
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in apa clocotita sarata. Se taie toate legumele in bucati si se toaca foarte fin usturoiul. Sosul se prepara amestecand uleiul, otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se varsa sosul peste legume, se adauga caperele si se amesteca bine. Se taie ouale in sferturi si se pun deasupra salatei, alternind cu fileurile de ansoa si cu maslinele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori