Se fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul si se curata de samanta,
Se fierb oualele tari. Dintr-un galbenus, uleiul si sucul de lamaie se face maioneza usor picanta. La rosii, se taie capacul si se curata de samanta, cu o lingurita si se sareaza si se pipereaza dupa gust, iar in interior se introduce o jumate de ou, o felii de hering. Se orneaza deasupra cu maioneza si o frunzuta de patrunjel.
Se serveste la aperitiv cu tartine cu pasta de urda picanta si marar, date la cuptor circa 15-20 min.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii