Salata taraneasca cu cascaval este io salata perfecta pentru un mic-dejun consistent. Prepar-o cu: oua, aredi si bacon.
Salata taraneasca cu cascaval iti va placea intrucat se poate servi la pranz, chiar de la serviciu. Prima data ne ocupam de salata, pe care o spalam si o lasam la scurs. Dupa ce s-a scurs de apa taiem salata si o punem intr-un bol. Batem ouale cu sare, piper si ardeiul capia. Punem si mararul si o parte din cascavalul ras. Facem o omleta mai solida pe care o taiem fasii, apoi o punem peste salata. Ornam salata cu ardei capia si diferite verdeturi si cascaval.
Alte retete culinare recomandate:
Salata orientala
Salata boeuf
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii