Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca
Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca dupa aceea se adauga oul taiat, carnea, mazarea scursa de suc si clatita cu un jet de apa rece. Se amestica si se adauga maioneza si sare dupa gust.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii