Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca
Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca dupa aceea se adauga oul taiat, carnea, mazarea scursa de suc si clatita cu un jet de apa rece. Se amestica si se adauga maioneza si sare dupa gust.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii