Delicates

Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 ou
  • ciuperci proaspete
  • ceapa
  • mazare
  • piept de gaina sau limba de vaca
  • maioneza

Mod de preparare

Ou, ciupercile si fileu se fierb. Dupa ce s-au fiert se taie pai. Capa se caleste cu ciupecile taiate felii. Dupa ce s-au calit se lasa sa se raceasca dupa aceea se adauga oul taiat, carnea, mazarea scursa de suc si clatita cu un jet de apa rece. Se amestica si se adauga maioneza si sare dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc