Fideaua cu fasole verde este o cina satioasa, usor de facut si savuroasa.
Se fierb pastele si se scurg. Se taie cepele rondele si se calesc in unt amestecat cu faina si usturoi pisat. Ceapa se scoate cu o spumiera.
Pe un platou se pune, alternativ, un strat de fasole verde fiarta, altul de paste, rondele de ceapa rumenita, cubulete de branza, sare si piper dupa gust.
Salata de fidea cu fasole verde se serveste cu patrunjel verde tocat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii