Fideaua cu fasole verde este o cina satioasa, usor de facut si savuroasa.
Se fierb pastele si se scurg. Se taie cepele rondele si se calesc in unt amestecat cu faina si usturoi pisat. Ceapa se scoate cu o spumiera.
Pe un platou se pune, alternativ, un strat de fasole verde fiarta, altul de paste, rondele de ceapa rumenita, cubulete de branza, sare si piper dupa gust.
Salata de fidea cu fasole verde se serveste cu patrunjel verde tocat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii