Fideaua cu fasole verde este o cina satioasa, usor de facut si savuroasa.
Se fierb pastele si se scurg. Se taie cepele rondele si se calesc in unt amestecat cu faina si usturoi pisat. Ceapa se scoate cu o spumiera.
Pe un platou se pune, alternativ, un strat de fasole verde fiarta, altul de paste, rondele de ceapa rumenita, cubulete de branza, sare si piper dupa gust.
Salata de fidea cu fasole verde se serveste cu patrunjel verde tocat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii