Se prepara o maioneza obisnuita din doua uoa. Se adauga putin zahar sa fie mai gustoasa. Dupa preferinte, se condimenteaza cu marar sau condimente mix
Se prepara o maioneza obisnuita din doua uoa.
Se adauga putin zahar sa fie mai gustoasa. Dupa preferinte, se condimenteaza cu marar sau condimente mixte, 1 pahar de smantana cu procentaj mic de grasimi. Se taie varza fasii subtiri, la fel si ceapa, se sareaza si se lasa la odihna. Marul se taie cubulete. Dupa putin timp, varza se preseaza cu mainile (sa elibereze apa si sarea), se adauga la preparatul inceput impreuna cu ingredientele ramase, se amesteca bine, se pune la rece.
Se serveste cu friptura.
Alte salate retete recomandate:
Salata de pui
Salata orientala
Salata de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii