Se cureta andivele si se taie in bucati de 1-2 cm. Cureti de coaja telina si perele si le dai pe razatoarea cu gau
Se cureta andivele si se taie in bucati de 1-2 cm. Cureti de coaja telina si perele si le dai pe razatoarea cu gauri mari.
Se aseaza intr-un vas pentru salata ingredientele in straturi: un strat de telina rasa presarata cu sare,
unul de maioneza si la urma perele si andivele.
Acoperi salata cu maioneza amestecata cu boiaua de ardei dulce.
Maioneza
Pui uleiul la incalzit, adaugi 1 lingura plina cu faina, apa
calda si 1 lingurita de condimente.
Dupa ce s-a fiert compozitia, o lasi la racit, apoi o freci cu mixerul sau cu lingura.
Adaugi si mustarul si zeama de lamaie si amesteci.
Sfat:
Maioneza o poti folosi si pentru zilele de post.
Alte retete recomandate
Ciuperci cu ou de prepelita
Ciuperci in aluat
Pizza de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii