Se cureta andivele si se taie in bucati de 1-2 cm. Cureti de coaja telina si perele si le dai pe razatoarea cu gau
Se cureta andivele si se taie in bucati de 1-2 cm. Cureti de coaja telina si perele si le dai pe razatoarea cu gauri mari.
Se aseaza intr-un vas pentru salata ingredientele in straturi: un strat de telina rasa presarata cu sare,
unul de maioneza si la urma perele si andivele.
Acoperi salata cu maioneza amestecata cu boiaua de ardei dulce.
Maioneza
Pui uleiul la incalzit, adaugi 1 lingura plina cu faina, apa
calda si 1 lingurita de condimente.
Dupa ce s-a fiert compozitia, o lasi la racit, apoi o freci cu mixerul sau cu lingura.
Adaugi si mustarul si zeama de lamaie si amesteci.
Sfat:
Maioneza o poti folosi si pentru zilele de post.
Alte retete recomandate
Ciuperci cu ou de prepelita
Ciuperci in aluat
Pizza de post
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii