Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si
Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si s-au racit taiati cubulete: cartofii, pastarnacul, telina, morcovii, castraveciorii, pieptul de pui, ouale fierte rondele si gogosarii. Prajiti cubuletele de piept de pui pana ce devin galben-aurii. Amestecati toate ingredientele cu mazarea si maioneza pana la omogenizare.
Decorati platoul cu maioneza, masline si gogosari taiati fasii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii