Pentru salata boeuf cu carne si cartofi carnea se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie in cubulete mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja.
Pentru salata boeuf cu carne si cartofi carnea se spala, se fierbe in apa cu sare, se raceste si se taie in cubulete mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se racesc si se taie cuburi mici. Castravetii murati se curata de seminte si se taie cuburi mici. Jumatate din cantitatea de maioneza se amesteca cu mustarul, cartofii, castravetii, carnea, sarea si piperul. Se amesteca si se aseaza pe platou.
Se orneaza cu restul de maioneza si gogosarii.
Salata boeuf se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii