Pe o farfurie mare rotunda punem un pahar cu fundul in sus si in jurul lui punem in straturi ingredientele. Mai intai dam prin r
Pe o farfurie mare rotunda punem un pahar cu fundul in sus si in jurul lui punem in straturi ingredientele.
Mai intai dam prin razatoare cartofii, apoi punem bastonasele de crabi, taiate felioare, dupa aceasta – pastrama maruntita pai si cascavalul ras.
Fiecare strat il ungem cu o cantitate mica de maioneza.
Stratul final – grauncioarele de rodie.
Cand salata este gata – paharul din centru este inlaturat.
Alte retete recomandate:
Salata greceasca
Salata boeuf din legume
Salata de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii