Pe o farfurie mare rotunda punem un pahar cu fundul in sus si in jurul lui punem in straturi ingredientele. Mai intai dam prin r
Pe o farfurie mare rotunda punem un pahar cu fundul in sus si in jurul lui punem in straturi ingredientele.
Mai intai dam prin razatoare cartofii, apoi punem bastonasele de crabi, taiate felioare, dupa aceasta – pastrama maruntita pai si cascavalul ras.
Fiecare strat il ungem cu o cantitate mica de maioneza.
Stratul final – grauncioarele de rodie.
Cand salata este gata – paharul din centru este inlaturat.
Alte retete recomandate:
Salata greceasca
Salata boeuf din legume
Salata de vinete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii